جراحی بینی گوشتی

جراحی بینی گوشتی

بینی گوشتی به بینی ای می گویند که در قسمت نیمه پایینی ،پوست ضخیم  و چرب داشته باشد.افرادی که بینی گوشتی دارند ، درقسمت نوک بینی، پوست ضخیم و چرب دارند.چنین افرادی یک غضروف پهن و بزرگ در جلوی بینی دارند  و همینطور غضروف های بزرگی در قسمت پایینیِ کناری بینی خود دارند.

 

 

 

از نظر خیلی ها جراحی بینی گوشتی نوعی ریسک است  و اغلب می گویند  که نتیجه جراحی بینی گوشتی ناموفق خواهد بود.بینی های گوشتی به دلیل داشتن پوست ضخیم و غضروف های نازک، با تکنیک های قدیمی نمی شد کار خاصی برای اینگونه بینی ها انجام داد.ولی  امروزه با تکنیک های جدیدی که بوجود آمده اند ، حراحی بینی گوشتی را ممکن ساخته اند.

 

 

 

ویژگی بینی گوشتی

 

بینی های گوشتی دارای  مقداری چربی و پوست ضخیم هستند.این نوع بینی ها  از نظر ضخامت مختلفند . تمایز دادن  بینی گوشتی از استخوانی کار آسانی است ، اما  تشخیص این ضخامت به عهده جراح بینی است.خیلی از پزشکان زیبایی، ضخامت پوست بینی را از پره های بینی تشخیص می دهند و با لمس کردن پره های بینی و یا گرفتن عکس از سوراخ های بینی ، نوع بینی و تغییرات ایجاد شده در آن را تشخیص می دهند.

 

 

 

تشخیص  بینی گوشتی

 

یک جراح ماهر و با تجربه  وقتی که بینی شما را  ارزیابی می‌کند قادر است به شما نوع بینی و پوست شما را بگوید و همچنین بگوید نتیجه جراحی چگونه خواهد شد.در هنگام جراحی باید ضخامت پوست توسط جراح ارزیابی شود  و سپس تشخیص دهد که تغییرات موردنیاز جهت  چارچوب و اسکلت‌ بندی بینی چگونه انجام شود.

 

 

 

 

پوست ضخیم در جراحی بینی گوشتی

 

در بینی‌ گوشتی ،خطوط تیز و زاویه‌ در زیر یک پوشش ضخیم پنهان ‌شده‌اند و به‌خوبی قابل دیده شدن نیستند. در این شرایط جراح، بافت چربی موجود در زیرپوست و به‌ خصوص نوک بینی  را با دقت زیاد بیرون می آورد .

 

 

 

 پوست نازک در جراحی بینی گوشتی

 

هر چقدر پوست بینی نازک ‌تر باشد زودتر خوب می شود  و بهتر انقباض پیدا می کند. پوست نازک در بینی مزایایی دارد اما ممکن است  دارای معایبی نیز باشد. در پوست نازک، مشخصات بینی به‌ خوبی نمایش داده می شود و عیبش این است که حتی ایرادهای خیلی کوچک نیز دیده می شود. در صورتی که  پوست  بینی خیلی نازک باشد . گاهی اوقات پزشک از یک‌لایه پوشاننده‌ی نازک بر روی اسکلت ‌بندی بینی استفاده  می‌کند تا ظاهربینی صاف‌ترشود و برجستگی‌ها کمتر شود.

 

 

 

 

چرا جراحی بینی گوشتی مشکل ‌تر است

در بینی گوشتی ، ازعوامل مهمی که درنتیجه‌ ی نهایی عمل بینی تاثیر می گذارد، ضخامت پوست بینی است. در جراحی بینی گوشتی ،جراح در شکل غضروف و استخوان بینی تغییراتی انجام می دهد.در جراحی بینی گوشتی ، پزشک با روش‌های مختلف تغییراتی را در غضروف و استخوان بینی به وجود می اورد تا شکل دلخواه حاصل شود.پوست و بافت نرم بینی در جراحی بینی گوشتی ، به سمت چارچوب بینی انقباض پیدا می کند . که این انقباض چندین ماه طول می کشد. بنابراین نتیجه‌ی نهایی جراحی بینی گوشتی  چندین ماه پس از جراحی مشخص می شود  زیرا پوست و بافت نرم متورم می باشد.

 

 

 

کوچک کردن بیش از حد بینی گوشتی

 

یکی از مشکلاتی که در جراحی بینی گوشتی ایجاد می شود  زمانی است که  فرد می‌خواهد بینی اش  زیادی کوچک شود .در این صورت پوست ضخیم بعد از جراحی بینی گوشتی ، دیرتر منقبض می شود و در صورتی که  نوک بینی خیلی کوچک شود و فضای بین اسکلت‌بندی بینی کم شده باشد ، بعد ازگذشت  مدتی زمانی از جراحی بینی گوشتی ، توسط اسکار یا گوشت اضافی پر می‌شود.

 

 

 

درنتیجه این  نوع جراحی بینی گوشتی ، بینی بیمار امکان دارد  تا حدی کوچک شود اما شکل بینی غیر طبیعی می شود . بنابراین برای جلوگیری از این مشکل، توصیه می‌شود در جراحی بینی گوشتی ،بینی بیمار کمی محافظه‌کارانه‌تر کوچک شود. برای رسیدن به نتایج خوب رضایت بخش ،بهتر است در جراحی بینی گوشتی ،بینی بیش از حد کوچک نشود ولی در عوض  دارای شکل طبیعی‌تر و زیباتری باشد.

 

 

گاهی چسب بینی می تواند در طولانی مدت باعث فروکش کردن ورم بینی شود و سبب شود نتیجه جراحی بینی گوشتی بهتر شودکسانی که  بینی گوشتی دارند باید در جریان باشند که  که دوران بهبود آن‌ها پس از جراحی بینی گوشتی ممکن است نسبت به افراد دیگر طولانی‌تر شود و گاهی ممکن است حتی چندین ماه و بیشتر هم طول بکشد.

 

 

 

جراحی بینی‌ گوشتی چگونه انجام می‌شود

 

در جراحی بینی‌ گوشتی ،مهم ترین کارهایی که جراح  انجام می دهد  کاهش بافت از یک قسمت و افزودن بافت به قسمت دیگر می باشد .معمولاً در جراحی بینی گوشتی ،بافت اضافی را از غضروف تیغه ‌ی بینی  برمی دارند  .و در صورتی که که تیغه‌ی بینی فاقد غضروف باشد، از غضروف گوش ( بدون آسیب رسیدن به ظاهر بینی ) استفاده می‌شود  .در جراحی بینی گوشتی ، افزایش یا کاهش غضروف بینی  سبب جمع شدن نوک بینی می شود و تقویت پایه‌ی بینی، سبب کشش نوک بینی و زیبایی و دوام عمل جراحی بینی گوشتی می شود.

 

 

 

مراقبت‌های بعد از جراحی بینی گوشتی

 

مثل همه جراحی های دیگر ،جراحی بینی گوشتی نیزنیاز به مراقبت‌های ویژه‌ای دارد که  در زیر به  برخی از آن‌ها اشاره کرده ایم:

– از تکان دادن بیش ازحد سروصورت خود تا یک هفته خودداری کنید.

–  از خوردن غذاهای سفت و غذاهایی که نیاز به جویدن زیاد دارند خودداری کنید.

-تا سه هفته پس از جراحی بینی گوشتی ، از فین کردن بینی خودداری کنید.

-در هنگام خواب و دراز کشیدن ، سرخود را در بلندی قرار دهید.

-به مدت یک هفته از خوردن غذاهای داغ بپرهیزید.

– در هنگام خوردن نوشیدنی ها ، از نی استفاده نکنید

رعایت کردن این نکات ،پس از جراحی بینی گوشتی ،به شما کمک می‌کند تا بهتر نتیجه بگیرید .پزشک در حین جراحی بینی گوشتی ،تمام تلاش خود را کرده است ، و پس از جراحی بینی گوشتی ،شما باید با مراقبت‌ها و باید ونبایدها به بهبود هر چه بیشتر بینی خود  کمک ‌کنید.

 

 

تفاوت بینی استخوانی و گوشتی

به دلیل نازک بودن پوست در بینی استخوانی ، در د رحین جراحی ، جزئیات بینی کاملا از زیرپوست دیده می شوند  .اما در نیمه ‌ی پایینی ،دلیل نازک بودن پوست ،غضروف‌ها قوی و مستحکم هستند و افتادگی در نوک بینی زیاد دیده نمی شود .اما در بینی‌های گوشتی به دلیل ضخیم بودن پوست،جزئیات استخوانی و غضروفی دیده نمی شوند  و غضروف‌ها معمولاً نازک و ضعیف هستند،به همین دلیل در این نوع بینی‌ها سر بینی پهن و افتاده می باشد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید